Behandelingen

Behandelingen

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Last van uw spieren of gewrichten? Ondervindt u hinder in uw dagelijks functioneren? Of wilt u revalideren na een operatie? Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.
Chiropractie

Chiropractie

Last van nek- of rugklachten, hoofdpijn of hernia? Of ondervindt u pijnklachten door artrose? De chiropractor kan u wellicht helpen.
Oedeemtherapie

Oedeemtherapie

Last van vochtophoping in één of meerdere ledematen of na een operatie of fractuur? Stressgerelateerde klachten, huidproblemen of keel-/neus-/ooraandoeningen? Lees hier of oedeemtherapie iets voor u is.
Echografie

Echografie

Echografie wordt in onze praktijk ingezet om een toegevoegd inzicht te geven in de eventuele oorzaak van de klachten, zodat er een specifieker behandelplan kan worden opgesteld.
Shockwave therapie

Shockwave therapie

Spier- of peesontsteking? Hielspoor? Slijmbeursontsteking? Wellicht is shockwave de juiste behandeling voor u.
EPTE

EPTE

Percutane Electrolyse Therapie is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren. Onder geleide van echografie wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht.
Kinesiotape

Kinesiotape

Bij kinesiotaping, ook wel medical taping genoemd, wordt er gebruik gemaakt van een elastische tape die ontwikkeld is om de spieren en pezen in hun functie te ondersteunen, zonder de beweging daarbij te beperken.
Beweegprogramma

Beweegprogramma

Heeft u een longaandoening, neurologische aandoening, artrose of hart- en vaatlijden? Dan is een beweegprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut wellicht iets voor u.
Pre-operatief trainen

Pre-operatief trainen

Wordt u binnenkort geopereerd en wilt u uw conditie en spierkracht alvast op peil brengen zodat u na de operatie sneller herstelt? Lees hier verder hoe wij u kunnen helpen.