Over ons

Over ons

Onze praktijk

De eerste grondslag voor de huidige praktijk werd gelegd in 2007 door Tom Mechels aan de Hereweg in Landgraaf, waar Chiropractie Rugcentrum Langdgraaf opgericht werd. Na enkele jaren succesvol een eenmanspraktijk te hebben gerund, ging hij in 2012 de samenwerking met Ron Erkens aan en werd de maatschap Mechels-Erkens gevormd. De praktijk groeide in omvang en werd uitgebreid met zowel collega fysiotherapeuten alsook een tweede locatie op Park ter Waerden in Waubach, Landgraaf.

In juli 2021 treden, na reeds enkele jaren in de praktijk werkzaam te zijn geweest, Andrea Meuwissen en Anne de Lang toe tot de maatschap en vindt deze zijn huidige samenstelling en naam, Beweegzorg Parkstad. In de loop van dat jaar dient zich ook de mogelijkheid aan om deel uit te gaan maken van Gezondheidscentrum Landgraaf, gevestigd nabij winkelcentrum Op de Kamp. Sinds februari 2023 is de praktijk hier gevestigd en draagt deze ook naar buiten toe de naam Beweegzorg Parkstad.

Onze praktijk is een jonge en dynamische organisatie waarin verschillende disciplines en specialisaties vertegenwoordigd zijn. Door middel van hands-on behandelingen, oefentherapie en adviezen streven we ernaar een zo optimaal mogelijke behandeling van klachten te bewerkstelligen en middels een stukje preventie nieuwe klachten te voorkomen. Doordat we onderdeel uitmaken van een multidisciplinair gezondheidscentrum is er daarnaast een nauwe samenwerking met andere gezondheidsprofessionals.

Tom Mechels

Tom Mechels

Eigenaar, chiropractor voor volwassenen en kinderen, dry Needling, speciale interesse huilbaby’s
Ron Erkens

Ron Erkens

Eigenaar, algemeen fysiotherapeut, medical taping, shockwave therapie, echografie, EPTE-therapie, fasciatherapie, perifeer arterieel vaatlijden
Andrea Meuwissen

Andrea Meuwissen

Eigenaar, algemeen fysiotherapeut, oedeemtherapie en lymfedrainage, littekentherapie, medical taping, fasciatherapie
Anne de Lang

Anne de Lang

Eigenaar, algemeen fysiotherapeut, sportmassage, medical taping, groepsfitness, neurorevalidatie
Robby Stifter

Robby Stifter

Shockwave therapie, echografie, medical taping
Remi van Etten

Remi van Etten

Algemeen fysiotherapeut, dry needling
Kevin Schetters

Kevin Schetters

Algemeen fysiotherapeut
Démen Roumen

Démen Roumen

Algemeen fysiotherapeut, leefstijlcoach, dry needling
Levi Hanselaar

Levi Hanselaar

Algemeen fysiotherapeut
Riet Verberkt

Riet Verberkt

Receptioniste, planning afspraken & administratie
Elice Ligter

Elice Ligter

Receptioniste, planning afspraken & administratie